elenfres

Tips

Μαγιονέζα αντί για βούτυρο για τέλειο τόστ

Παρά το γεγονός ότι ο κλασικός συνδυασμός ψωμιού-τυριού είναι ασυναγώνιστος με την απλότητα του, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πειραματιστεί με επιπλέον συστατικά κάποια στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα: Μαγιονέζα αντί για βούτυρο για τέλειο τόστ

Πανεύκολο κόλπο για τέλειες μπριζόλες!

Ο Anthony Bourdain μας αποκαλύπτει το μυστικό για το σωστό ψήσιμο του κρέατος.

Μπορείτε να μάθετε το κόλπο και να το δοκιμάσετε κι εσείς στις δικιές σας μπριζόλες!

Διαβάστε περισσότερα: Πανεύκολο κόλπο για τέλειες μπριζόλες!

Μάθετε πώς να φτιάχνετε εύκολα το τέλειο αυγό ποσέ! (video)

Το ποσάρισμα ενός αυγού μπορεί να φαίνεται πολύ τρομακτικό, ειδικά αν πρόκειται για να πετύχετε την τέλεια ρευστότητα του κρόκου.

Διαβάστε περισσότερα: Μάθετε πώς να φτιάχνετε εύκολα το τέλειο αυγό ποσέ! (video)

Τι δεν θα ζητούσε ποτέ σε ένα εστιατόριο για να φάει ένας σεφ!

Κάθε φορά που τρώτε σε ένα εστιατόριο εμπεριέχει ένα μεγάλο ρίσκο.

Μερικές φορές μπορεί να έχετε το καλύτερο γεύμα της ζωής σας, και μερικές φορές όχι!

Σας παρουσιάζουμε τα πιάτα που ποτέ ένας σεφ δεν θα ζητούσε σε ένα εστιατόριο.

Διαβάστε περισσότερα: Τι δεν θα ζητούσε ποτέ σε ένα εστιατόριο για να φάει ένας σεφ!

Πως να πάρετε εύκολα τον χυμό από το λεμόνι.

Τώρα μπορείτε πιο εύκολα από ποτέ να πάρετε το χυμό από λάιμ ή λεμόνι και να φυλάξτε το υπόλοιπο για αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα: Πως να πάρετε εύκολα τον χυμό από το λεμόνι.

Πώς να γίνετε ειδικοί στο ψήσιμο στα κάρβουνα

Ποιός δεν λαχταράει μια ζουμερή μπριζόλα ή ένα αφράτο μπιφτέκι ή σουβλάκι ψημένα στα κάρβουνα. Ολοι λίγο πολύ αν μας ρωτήσεις θα πούμε ότι γνωρίζουμε πώς να ψήνουμε στα κάρβουνα αφού το λεγόμενο Bbq το έχουμε για παιχνιδάκι. Κι όμως το ψήσιμο στα κάρβουνα θέλει τέχνη και μαεστρία για να έχουμε ένα καλό και λαχταριστό αποτέλεσμα. Κανένας δεν γεννήθηκε με ταλέντο στο ψήσιμο αυτό είναι σίγουρο.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να γίνετε ειδικοί στο ψήσιμο στα κάρβουνα