elenfres

Αλμυρό τρίγωνο Πανοράματος

 

Υλικά για 10 amuse bouche:

 2 Φύλλα κρούστας

 40 γρ ζωικό βούτυρο 

100 γρ τυρί φέτα

30 γρ τυρί Philadelphia

100 ml γρεναδίνη

Εκτέλεση: Καταρχήν τυλίγουμε τα φύλλα κρούστας σε σχήμα κώνου με τη βοήθεια σκευών όπως κώνους ανοξείδωτους είτε με τη βοήθεια αλουμινόχαρτου φτιάχνοντας αυτοσχέδιους κώνους. Και βουτυρόνοντας τα, τα ψήνουμε στο φούρνο στους 170 C για 6-8 λεπτά.

Ύστερα φτιάχνουμε την μους τυριών σε μίξερ προσθέτοντας τη Φέτα και το Philadelphia και με τη βοήθεια ενός κορνέ γεμίζουμε τα χωνάκια που έχουν μαγειρευτεί.

Σε ένα σκέυος γλασάρουμε τη γρεναδίνη προσθέτοντας και λίγο βούτυρο ανεβάζοντας τα λιπαρά.

Σερβίρουμε όπως βλέπουμε στη φώτο ή με την δικιά μας αρεσκεία.{jcomments on}