elenfres

Γλυκόξυνη μαρινάδα για spare ribs

 

Υλικά

300 γρ κέτσαπ

 

 200 γρ νερό ή ζωμός κότας

 50 μλ ξύδι

 40 μλ hoisin

 100 γρ ζάχαρη

 50 μλ μέλι

 2 τμχ star anise

 5 τμχ γαρύφαλο

30 γρ σάλτσα σόγιας

10 γρ κανέλλα σκόνη 

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και βυθίζουμε τα κομμάτια του κρέατος για τουλάχιστον μια ώρα πρίν τα ψήσουμε.Μπορούμε στην συνέχεια να βράσουμε την μαρηνάδα ,ξαφρίζωντας συχνά.Τέλος δένουμε με κορν φλάουερ.{jcomments on}