elenfres

Cremeux Yuzu

Χωρίς τίτλο

ΥΛΙΚΑ

420 γρ Ζάχαρη

700 γρ Αυγά

490 γρ Χυμός Yuzu

105 γρ Χυμός λεμόνι

1 τεμ Λεμόνι Ξύσμα

11 γρ Φύλλα Ζελατίνης

140 γρ Βούτυρο κακάο

875 γρ Βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε τη ζάχαρη με τα αυγά, τους χυμούς και το ξύσμα μέχρι τους 85 βαθμούς.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης τα οποία τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό, όταν το μίγμα μας πέσει στους 60 βαθμούς.

Όταν το μίγμα πέσει στους 40 βαθμούς προσθέτουμε το βούτυρο και κάνουμε την γαλακτωματοποίηση με ένα μπίμερ χειρός.{jcomments on}

Του Pastry Chef

Νικολαΐδη Κυριάκου

b8fffa44ad9f7f79395adcd7

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.