elenfres

New York Cheese Cake

ΥΛΙΚΑ

1 kg  Φιλαδέλφεια

 220 γρ.  Ζάχαρη

  35 γρ. Αλεύρι

  5 τεμ.  Αυγά

   90   gr   Σαντιγύ

     Ξύσμα από 1 Λεμόνι

    Βανίλια

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί, τη ζάχαρη και το αλέυρι καλά. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Στο τέλος ενσωματώνουμε την σαντιγύ Με το ξύσμα απο το λεμόνι και τη βανίλια.

Σε ένα τσέρκι στρώνουμε μέσα τη βάση του Cheese cake. Ρίχνουμε την κρέμα και ψήνουμε για 10 λεπτά στούς 175 βαθμούς. Χαμηλώνουμε τον φούρνο στους 120 βαθμούς και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 90 λεπτά.

Καλό είναι να παγώσει μια μέρα στο ψυγείο τυλιγμένο με μεμβράνη πρίν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Υ.Γ H βάση του Cheese Cake γίνεται όπως στη συνταγή Malibou Cheese Cake.

{jcomments on}